• Beste vrienden van FC LEO,

   
  Het kan gelukkig weer!!
   
  De maatregelen met betrekking tot Corona zijn gelukkig weer tot een minimum beperkt. De afgelopen twee jaar hadden we te maken met beperkingen die het voor ons nagenoeg onmogelijk maakten om grote bijeenkomsten zonder beperkingen te organiseren. Twee jaar waarin velen van voorzichtigheid en omgaan met beperkingen. Voor velen in onze maatschappij heeft dit tot situaties geleid waarin contact met andere personen niet of beperkt mogelijk was.
   
  Dit hebben we ook gemerkt bij FC LEO. Velen van jullie hebben we al weer mogen verwelkomen op het sportcomplex of gesproken in het dorp, bij een aantal is het al langer geleden. De beperkingen die opgelegd waren door de overheid hebben een grote impact gehad op FC LEO. Periodes waarin het sporten volledig werd stilgelegd, sporten zonder publiek, publiek op anderhalve meter afstand, maximaal aantal bezoekers in de kantine, controle op CTB etc. etc. Dit heeft een grote impact op de hele vereniging gehad waarbij wij veel begrip hebben gevraagd van onze leden, vrienden, donateurs en bezoekers.
   
  Het is zeker niet gezegd dat we Corona vaarwel hebben gezegd, wij zien als bestuur op dit moment wel mogelijkheden om een aantal activiteiten weer op te pakken.
   
  De steun die wij van jullie, Vrienden van FC LEO, krijgen waarderen wij enorm! Naast de waardering voor jullie steun biedt jullie bijdrage ons de mogelijkheid om af en toe iets te doen waar de vereniging bij gebaat is. Zo hebben wij dankzij jullie bijdrage een nieuwe bar gebouwd en zijn de tafels in de kantine voorzien van nieuwe bladen. Ook dit jaar willen wij een investering doen waar een ieder bij gebaat is, dit willen we natuurlijk aan jullie voorleggen.
   
  Als dank voor jullie steun nodigen wij jullie uit op zaterdag 2 juli om jullie bij te praten over de ontwikkelingen die er de afgelopen periode zijn geweest, en dat zijn er behoorlijk veel. Ook nemen we afscheid van een aantal personen die na dit seizoen een aantal van hun taken overdragen.
   
  Wij willen dit doen onder het genot van een hapje en een drankje. Alle aanwezigen krijgen een barbecue aangeboden vanaf 17.00 uur en de consumpties zijn tegen gereduceerd tarief.
   
  Om te voorkomen dat we te weinig of te veel vlees bestellen het verzoek om door te geven of je aanwezig bent op 2 juli. Dat kan door een mail te sturen naar voorzitter@fcleo.com of een berichtje te sturen (WhatsApp of SMS) naar Arjen (06-53456224). Wij hopen jullie op 2 juli te verwelkomen!
   
  Met vriendelijke groet,
  Het bestuur van FC LEO