• Lid worden van FC LEO

  Wil je graag lid worden? Met het insturen van onderstaande gegevens geef je aan dat je graag lid wilt worden van FC LEO

  Foto voor Digitale Sperspas

  Let op: zodra jouw aanmelding bij FC LEO is binnengekomen, dient men voor de digitale spelerspas een foto toe te sturen. Zonder een juiste profielfoto ben je niet speelgerechtigd en keurt de scheidsrechter de spelerspas af.

  Zorg ervoor dat deze foto z.s.m. bij onze administratie terecht komt.

  Stuur de profielfoto, met vermelding van uw naam, per email naar ons toe en vraag naar een bevestiging van ontvangst: ledenadministratie@fcleo.com

  Let op: een lidmaatschap kan alleen worden aangegaan op basis van een automatisch incasso.

 • Aanmeldformulier

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij FC LEO is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen FC LEO kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van FC LEO wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van FC LEO en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe FC LEO en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.