• Hoofdbestuur

  LidFunctie
  Klei, Johs van derSecretaris
  Fledderman, ArjenVoorzitter
  Tammens, EddieFacilitaire zaken
  Dijkstra, EricAlgemene Zaken
 • Activiteitencommissie

  Lid
  Klei-v/d Laan, Sieti v/d
  Stiekema, Linda
  Veenwijk - zijlstra, Annegreet

  Er is 1 teamlid van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

 • De activiteitencommissie is een bloeiende commissie. Deze commissie richt zich voornamelijk op het organiseren van activiteiten voor de jeugd. Onder de verantwoordelijkheid van de activiteitencommissie vallen onder andere het kampweekend voor de jeugd, het bezoek van Sinterklaas en het zwemuitje dat jaarlijks in februari gehouden wordt voor de jongste jeugdleden.

  Vanaf nu heeft de activiteitencommissie een eigen e-mailadres, dus heeft u vragen, idee├źn, tips of andere zaken voor de activiteitencommissie, dan kunt u ze bereiken via het volgende e-mailadres: activiteiten@fcleo.com

 • Barcommissie

  Lid
  Tammens, Eddie
  Medema, Eiko
 • De barcommissie is de jongste commissie die FC LEO rijk is. In het najaar van 2003 is de barcommissie opgericht. De commissie regelt alle zaken die ook maar iets met de kantine en de bar te maken hebben. Zo zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat er iedere trainingsavond, zaterdag en tijdens festiviteiten personen achter de bar staan en de commissie is verantwoordelijk voor de inkoop van de kantine. De barcommissie is trouwens ALTIJD op zoek naar vrijwilligers die op zaterdag bardienst zouden willen draaien. 

  Vrijwilligers zijn dus welkom! Aanmelden kan bij Eddie of Eiko.
  Of stuur een mail naar info@fcleo.com

 • Sponsorcommissie

  Geen informatie

 • vacatures zijn vacant

  De sponsorcommissie heeft als primaire verantwoordelijkheid het genereren van inkomsten middels de sponsoring. Sponsoring van FC LEO kan op diverse manieren, denk bijvoorbeeld aan shirt-, bord-, verenigings- of balsponsor. Maatwerk op andere manieren is ook bespreekbaar. Vanzelfsprekend heeft FC LEO ook hoofdsponsoren. Uitgangspunt is ten alle tijde dat er sprake is van een win-win situatie tussen sponsor en vereniging. Dit is een van de items waar FC LEO zich de laatste jaren nadrukkelijk mee bezig probeert te houden en met succes.

  Benieuwd naar de mogelijkheden om FC LEO sponsoren? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons via sponsoring@fcleo.com

 • Websitebeheer

  Lid

  Er is 1 teamlid van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

 • Wij van FC LEO proberen de website voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken, zodat alles makkelijk te vinden is waar u naar zoekt. Toch zullen sommige zaken misschien beter ingevuld kunnen worden, dus daarom vragen wij u, tips, ideeen, opmerkingen aan ons door te sturen zodat wij kunnen kijken of dit eventueel een aanvulling is voor de website of dingen kunnen veranderen.

  Heeft u andere vragen over de website? dan kunt u contact opnemen met de websitebeheerder via info@fcleo.com.

  Wilt u helpen om de website en andere social media te onderhouden? Dit is ook mogelijk.