• Het eerste elftal van FC LEO zal haar laatste vier thuiswedstrijden voor de winterstop spelen in Kloosterburen. Door de renovatie van het hoofdveld en trainingsveld in juli waren wij genoodzaakt om de thuiswedstrijden van alle teams op het tweede veld te spelen. De conditie van het tweede veld is op dit moment dusdanig dat wij besloten hebben om het veld te ontlasten door de wedstrijden van het eerste elftal te verplaatsen naar Kloosterburen. Voor de twee andere seniorenteams bekijken we per week of er uitgeweken moet worden (er zijn goede contacten met Kloosterburen en VVSV’09).

  Onderstaande wedstrijden zullen om 14.30 uur in Kloosterburen worden gespeeld:
  02 November FC LEO 1 – Poolster (competitie)
  16 November FC LEO 1 – Aduard 1 (beker) 
  23 November FC LEO 1 – DVC Appingedam 1 (competitie)
  07 December FC LEO 1 – ONR 1 (competitie)

  Het hoofdveld is op dit moment nog niet bespeelbaar. In overleg met de gemeente is afgesproken dat we het veld na de winterstop weer kunnen gebruiken, uiteraard wordt het moment goed afgestemd met de aannemer en de gemeente. De pollen zetten goed aan, er zijn echter nog wel een aantal plekken op het veld die nog niet goed zijn dichtgegroeid.

  Wij danken Kloosterburen en VVSV’09 voor de gastvrijheid en hopen dat wij na de winterstop alle wedstrijden weer in Leens kunnen spelen.