• Beste deelnemer,                                                                                           

  Terugblik

  Nogmaals bedankt voor uw deelname aan de door FC LEO 1 georganiseerde doelpuntenpot van het seizoen 2018/2019. In totaal zijn er door de 1e selectie 48 doelpunten gescoord en heeft ons dit een bedrag opgeleverd van circa € 1.100,- waar we zeer content mee zijn!

  Wij hebben besloten om de georganiseerde doelpuntenpot van het seizoen 2019/2020 te laten vervallen doordat het seizoen niet volledig is uitgespeeld, en er geen activiteiten konden worden georganiseerd vanwege corona.

  Deelname

  We gaan er vanuit dat u ook volgend seizoen bijdraagt aan de doelpuntenpot voor het seizoen 2020/2021. Mocht u dit seizoen niet mee willen doen vragen u een mail te sturen naar doelpuntenpotfcleo@hotmail.com! Wilt u het bedrag graag verhogen dan is dit uiteraard ook mogelijk.

  Activiteiten

  Zoals beloofd besteden wij het geld voor diverse activiteiten en/of materialen binnen FC LEO. Vorig jaar is er een jeugdclinic georganiseerd onder begeleiding van FC Groningen. Dit was een groot succes en een prachtige dag.

  Het overige geld wouden wij gaan besteden voor het upgraden van het kunstgrasveld. De mogelijkheden bleken hierin echter beperkt, of onmogelijk. We hopen de upgrade alsnog door te kunnen zetten. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zullen we het geld aan andere zaken besteden. Bijvoorbeeld het aanschaffen van materialen voor de jeugd. Denk hierbij aan ballen, hesjes, pionnen ect.

  Hoe werkt het ook alweer?

  Wij vragen u een bijdrage te leveren van minimaal € 0,25 per door FC LEO 1 in het volgend seizoen gescoord competitiedoelpunt. Een hoger bedrag per doelpunt mag natuurlijk ook. Ter indicatie: FC LEO 1 heeft de laatste drie seizoenen gemiddeld 59 competitiedoelpunten gescoord.

  Tegenprestatie

  De spelers van FC LEO 1 willen voor uw deelname aan de doelpuntenpot een tegenprestatie leveren in de vorm van het organiseren van activiteiten voor jong en oud. Zo zullen door ons voetbal-clinics voor de jeugd, toernooien, gameavonden en activiteiten voor ouderen worden georganiseerd zodra het coronavirus dit toelaat.

  Met vriendelijke groet,
  Spelersraad FC LEO 1