• Afgelopen zaterdag, 11 maart 2023, werd er voor het eerst een waar Gala-avond gehouden voor leden, donateurs en vrienden van FCLEO. Na een lange periode van voorbereidingen was het dan zaterdag eindelijk zover. Om 21.00 uur opende de organisatie de deuren van Café Neptunes in Ulrum en werden de eerste gasten onthaald door portiers Marco en Tjipco.

  Alle gasten hadden hun uiterste best gedaan onze netjes mogelijk de danszaal te betreden. Prachtige maatkostuums en schitterende jurken passeerden de rode loper. Voor sommigen een behoorlijke klus om aan een pak of jurk te komen. Dit bleek wel uit het feit dat veel selectiespelers elkaar 6 uur voor aanvang van het feest nog tegenkwamen in de winkel voor de aanschaf van de laatste kledingstukken en schoenen. Eenmaal binnen werkende gasten verwelkomd door barkeepers Roy en Manouk. Zij serveerden de lekkerste drankjes (lees: bier en wijn).

  De muziek was in zeer professionele handen van onze locale held: DJ Matt-ice. Er kon gedanst en gezongen worden tot de blaren op de voeten en in de mond zeer begonnen te doen. Alles werd op zeer professionele manier op de gevoelige plaat vastgelegd door Inge Schuttenbeld!! Na afloop toog menig feestvierder nog even naar de kroeg, een etage lager voor een laatste afzakkertje. De anderen konden met een zeer voldaan gevoel hun bedje opzoeken en onder hun warme dekbedje dromen van hun onnavolgbare dansmoves.

  Een prachtig feest die zeker voor herhaling vatbaar is. Voor een ieder die nog even wil nagenieten en voor iedereen die er niet bij was, maar toch likkebaardend de beelden wil zien, zijn hier de foto’s van alleen maar knappe mensen. 
  Neptunes en met name Stefan, dank voor het gastvrije ontvangst en de mooie locatie. 
  Barkeepers Manouk en Roy dank voor de snelle bediening. Inge dank voor de prachtige foto’s  en last but not least, Matthijs dank voor de mooie muziek! Hopelijk snel tot een volgende keer!

  Bekijk via onderstaande link de foto's

  https://photos.app.goo.gl/6J8ZN8hLEWdSPhGx7