• Bij iedere vereniging draait het om vrijwilligers. En zo ook bij FC LEO, ieder seizoen is het zoeken naar nieuwe vrijwilligers. Van de vrijwilligers die nu actief zijn binnen FC LEO wordt onbewust steeds meer gevraagd, het idee om vrijwilliger te zijn wordt nu een soort verplichting bij deze enthousiaste mensen. Dat is nooit de bedoeling van de club maar door afname van vrijwilligers wordt het wel noodzaak om de jeugd en senioren een leuke gezellige zaterdag te bieden.
  Daarom zijn wij blij dat enkele jeugdspelers van de jo13 en mo13 zich hebben aangemeld om misschien wedstrijdbegeleider te worden bij de wedstrijden van de jo7 en jo8. We vinden het mooi om te zien dat deze groep kinderen zich betrokken voelen bij de club. Daarom zijn we een pilot gestart om deze jeugdspelers enthousiast te maken, en te leren om straks wedstrijden en/of toernooien te begeleiden. 
  Het is steeds moeilijker om wedstrijdbegeleiders te werven. We zijn daarom ontzettend trots op deze kinderen dat ze deze taak op zich willen nemen. We hopen dat zich meer vrijwilligers gaan aanmelden om een betere verdeling van taken te krijgen.
  Ben je geĂŻnteresseerd om vrijwilliger te worden neem contact op met enkele ( jeugd) bestuursleden,  en je komt er achter dat vrijwilligerswerk binnen FC Leo enorm gezellig is en energie geeft.
  Bekijk de fotoimpressie van onze toppers die ons enorm helpen op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/fcleoleens 
   
  Wij zijn enorm trots op jullie.
   
  Door samenwerking worden kleine dingen groot.