• Pupil van de Week

  Bij FC LEO is het de traditie, dat wanneer het eerste elftal van de vereniging thuis speelt er een ‘pupil van de week’ aanwezig is om het team te ondersteunen.

  Wat houdt dit in?
  De pupil van de week mag de wedstrijd van het eerste elftal dichtbij meemaken. De pupil mag gaan warmlopen met de reservespelers. (Bij FC LEO is een trainingspak voor de pupil van de week beschikbaar)
  Daarna mag hij meelopen in de opkomst op het veld. De pupil mag de aftrap nemen en daarna bij de keeper van de tegenstander scoren. De bal met de namen van de 1e elftal spelers mag de pupil houden. Tijdens de wedstrijd mag de pupil op de bank bij de reservespelers zitten. Na afloop van de wedstrijd is er voor de pupil nog een lekkere traktatie. Ouders/Verzorgers krijgen ook de mogelijkheid om foto’s te maken.

  Hoe kan ik pupil van de week worden?
  Pupil van de week kun je worden als je altijd heel goed je best doet op trainingen en wedstrijden en zorgt dat je altijd goed op tijd komt. Je kunt natuurlijk ook andere dingen doen waardoor je positief uit de groep springt. Je valt dan vanzelf op bij je trainer, begeleider, groepsleider en ouders en maakt dus een grote kans!