• Sponsormogelijkheden

  Sponsoring is van groot belang voor elke vereniging. Ook voor FC LEO. Het biedt een belangrijke bron van inkomsten voor de club. Daarnaast zorgt sponsoring voor een professionele uitstraling van de vereniging en bindt het de club met ondernemers in de omgeving. Wij zijn dan ook ontzettend blij met het grote aantal bedrijven dat onze vereniging steunt.

  Op het gebied van van sponsoring zijn er bij FC LEO diverse mogelijkheden, hierbij kunt u denken aan:

  • Shirt sponsoring
  • Bordsponsor
  • Balsponsor
  • Donateur
  • Banner op het tv-scherm in de voetbalkantine (club.tv)
  • Maatwerk door bijvoorbeeld een product of dienst aan FC LEO beschikbaar te stellen
 • Shirtsponsoring

  Hierbij wordt een elftal voor een periode van 3 jaar voorzien van kleding met reclameuitingen van uw organisatie. Uw bedrijfsnaam zal wekelijks te zien zijn op ons sportpark en/of op omliggende voetbalvelden en vermeld worden op onze website. Maar het allerbelangrijkste is dat u het team en voetbalvereniging steunt. Wij hebben diverse mogelijkheden voor zowel senioren als jeugd elftallen, welke wij u graag in een persoonlijk gesprek willen toelichten.
  Wilt u de sponsormogelijkheden toegelicht hebben of heeft u nog een vraag, dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via sponsorcommissie@fcleo.com

 • Bordsponsoring

  Binnen onze vereniging bestaat de mogelijkheid om borden langs de velden te plaatsen. Enkel bord van 2,44 m lengte en 63 cm hoogte, minimaal 5 jaar en de kosten bedragen per jaar 90 euro. Na aanlevering van het logo betaald FC LEO het bord. De nota wordt jaarlijks toegezonden. Bent u geïnteresseerd dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via sponsoring@fcleo.com.

 • Balsponsor

  Elke thuiswedstrijd kan er een bal gesponsord worden. Deze wordt gebruikt tijdens alle officiële wedstrijden van ons 1e elftal. Als dank voor uw sponsoring zal uw bedrijfsnaam met logo in het programmaboekje vermeld worden en in de kantine op club.tv van FC LEO. Meer informatie is bij de sponsorcommissie te verkrijgen.

 • Donateur

  Heb je weinig tijd om FC LEO te steunen als vrijwilliger? Misschien kun je FC LEO financieel steunen door donateur te worden voor slechts €1,- per maand!

  Of als je actief stopt met voetballen kun je donateur worden. Voor een relatief klein bedrag blijf je dan betrokken bij de vereniging en kun je deelnemen aan vele activiteiten bij FC LEO. Ook heeft FC LEO vele donateurs die daarmee aangeven de vereniging te willen ondersteunen in de activiteiten die de vereniging voor jeugd en senioren in Leens en omgeving ontplooit. Het donateurschap kost € 12,00 per jaar.

  Wanneer je donateur wilt worden kun je op de pagina van Donateurs het aanmeldformulier invullen of downloaden, langskomen bij FC LEO voor een formulier kan natuurlijk ook. 

  Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met de ledenadministratie via ledenadministratie@fcleo.com

 • Vriend van FC LEO

  Vrienden van FC LEO is voor personen die de vereniging een warm hart toedragen. Het doel van de vrienden van FC LEO is het mede mogelijk maken van activiteiten en projecten van FC LEO. De inkomsten worden onder andere besteed aan voetbal gerelateerde activiteiten.

  Als tegenprestatie wordt uw naam of de naam van de groep personen waarmee u deelneemt vermeld op het vriendenbord van FC LEO in de kantine. Ook wordt uw naam vermeld op de website onder “Vrienden van FC LEO”. De vrienden van FC LEO zijn hiernaast ook welkom bij alle verenigingsactiviteiten en ontvangen een uitnodiging voor de seizoen afsluitende barbecue en bepaalde verenigingsactiviteiten.

  U kunt lid worden van de vrienden van FC LEO met een jaarlijkse donatie van €50,- per opgave. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier op de pagina Vriend van FC LEO. Of haal een formulier in de kantine.

  Wilt u meer informatie neem dan contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@fcleo.com.

 • Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen voor sponsoring?