• Stem op FC LEO via Rabobank Clubsupport!

  Ook dit jaar heeft de Rabobank een actie voor clubs en verenigingen. Rabobank Clubsupport. FC LEO doet hier ook aan mee. Met clubsupport biedt de Rabobank kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

  Help jij FC LEO haar doel te behalen? Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt.
  Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor onze club!

  FC LEO is bezig met het verduurzamen van de accommodatie. Energiebesparing is een van de doelen waar we ons op richten. Via deze weg proberen wij middelen te verkrijgen voor de uitvoering van het plan om ons clubgebouw te voorzien van nieuwe, duurzame verlichting.

  De hoogte van het bedrag dat kan worden ontvangen is afhankelijk van het aantal stemmen dat op ons wordt uitgebracht. Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank kan van 4 t/m 24 oktober stemmen.

  Stem op ons in de Rabo App of op rabo.nl/clubsupport.

  Hoe?

  1. Log in via de Rabobank-app of op de Rabobank-website
  2. Ga vervolgens naar ‘Service’
  3. Klik onder het kopje ‘Algemeen’ op ‘Lidmaatschap’ *
  4. Klik op ‘ClubSupport’
  5. Breng vervolgens je stem uit op FC LEO

  * (Let op: om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank. Ben je nog geen lid? Log dan in bij de Rabobank-app of Rabobank-website en ga naar ‘Service’. Onder het kopje Algemeen klik je Lidmaatschap en hier kun je gemakkelijk kosteloos lid worden van de Rabobank.)

  Alle stemmen zijn belangrijk voor onze club. Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage die wij kunnen ontvangen.
  Deelnemers kunnen stemmen op meerdere clubs en verenigingen. Vraag daarom aan kennissen, vrienden en familie of ze ook op FC LEO stemmen!

  Stem nu direct in de Rabo-App of online op rabobank.nl/clubsupport.
  Stemmen kan tot 24 oktober!