• Op zaterdag 7 januari werd bij FC Leo de nieuwjaarsvisite gehouden. Voor het eerst op een zaterdagmiddag en dat was een groot succes. Eerdere versies werden altijd op de vrijdagavond gehouden maar door verschillende oorzaken liep de belangstelling terug.

  In de nieuwe opzet opende de voorzitter Arjen Fledderman om 16 uur de receptie met een terugblik op het afgelopen seizoen en een doorkijkjes naar de toekomst. Ook werden diverse vrijwilligers in het zonnetje gezet en beloond voor hun harde werken de afgelopen periode. Hierna was het de beurt aan donateur van het eerste uur, Cees Overdevest. Met een mooi verhaal en een prachtige vertolking van de Moordbalade van Toon Manders (Dorus) wist hij de aanwezigen uitstekend te vermaken. 

  Anne Klunder beklom even later het podium om de leden aan te sporen na te denken over een nieuw FC-Leo lied. Met inbreng van de leden hoopt hij na de zomer een lied te kunnen presenteren. Om ongeveer 17.30 uur was het de beurt aan Thomasvaer & Pieternel. Rebecca en Tjipco wisten op zeer humoristische en realistische manier het jaar in ruim 80 gedichten samen te vatten.

  Als laatste voor de pauze kwamen de toneelspelers van Fc Leo op het podium. In een persiflage op het programma First Dates werden twee vrijgezelle Leo-leden aan elkaar gekoppeld. Na dit toneelstukje was het tijd voor de leden om aan het stamppotbuffet te gaan. Ruim 70 leden hadden zich opgegeven. Deze werden getrakteerd op overheerlijke stamppot boerenkool, hutspot en zuurkool, verzorgd door café Neptunes uit Ulrum.

  Nadat alle magen gevuld waren, was het tijd voor een afsluitende Pubquiz, in elkaar gezet door eigen leden. Vragen over Fc Leo, algemene kennisvragen, voetbalvragen en een muziekronde moesten beantwoord worden. Uiteindelijk waren Cobi Blaauw, Danny Zuidema, Martijn Heemstra en Martijn Klunder de glorieuze winnaars.

  Na afloop van de pubquiz kon en mocht er nog even gedanst worden op de muziek van DJ Rozema. Het bleef nog lang gezellig in de kantine. Al met al kan er teruggekeken worden op een zeer succesvolle en gezellige avond vol humor.

  Bekijk hier een aantal foto's en video's.