• Uitnodiging barbecue voor Vrienden van FC LEO

  29 jun 2023
 • Beste vrienden van FC LEO, Wij nodigen jullie graag uit voor de afsluiting van het voetbalseizoen op zaterdag 8 juli 2023. Een bijzonder jaar waarin FC LEO negentig jaar bestaat en het jaar waarin de jeugd is samengegaan met de jeugdafdelingen van VVSV en Kloosterburen in SJO De Marne. Ook de heren 35+ gaan voetballen met leden van de twee andere verenigingen.

  De steun die wij van jullie, Vrienden van FC LEO, krijgen waarderen wij enorm! Naast de waardering voor jullie steun biedt jullie bijdrage ons de mogelijkheid om af en toe iets te doen waar de vereniging bij gebaat is. Wat hebben wij al kunnen doen dankzij jullie bijdrage?

  - er is een nieuwe bar gebouwd
  - er zijn nieuwe bladen op de oude kantinetafels gezet
  - er is een nieuw scorebord aangeschaft

  Welke acties hebben we onder ander op ons verlanglijstje staan?
  - nieuwe verlichting in de kantine (volledig LED)
  - nieuwe inrichting van de kantine (nieuwe stoelen en gezelligere aankleding)

  Wij willen natuurlijk ook graag van jullie horen welke wensen er zijn. Zaterdag 8 juli kunnen deze aan ons worden doorgegeven.

  Klussendag
  Zaterdag 8 juli organiseren we ook de jaarlijkse klussendag vanaf 10.00 uur. Er moet weer het een en ander gedaan worden op het sportcomplex en daarbij zijn alle handjes meer dan welkom.

  Wij nodigen jou als vriend graag uit (met aanhang). Alle aanwezigen krijgen een barbecue aangeboden vanaf 17.00 uur en de consumpties zijn tegen gereduceerd tarief.

  Om te voorkomen dat we te weinig of te veel vlees bestellen het verzoek om uiterlijk 5 juli door te geven of je aanwezig bent op 8 juli voor de barbecue en/of klussendag. Dat kan door de mail te beantwoorden die jullie ontvangen hebben of een berichtje te sturen (WhatsApp of SMS) naar Arjen (06-27268592 NIEUW NUMMER). Wij hopen jullie op 8 juli te verwelkomen!

  Geef onderstaande informatie bij aanmelding of afmelding door:
  Barbecue vrienden ja/nee
  naam + aantal personen:
  Klussendag ja/nee

  Met vriendelijke groet, Het bestuur van FC LEO