• Download de voetbal.nl app!

  De app voor iedere voetballiefhebber in Nederland! Of je nou speler, ouder, opa of oma bent. Altijd en overal op de hoogte van de uitslagen, standen, programma’s. Volg je favoriete spelers en mis niks! Of jezelf zichtbaar maken als speler voor op de website van FC LEO. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.

  Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het e-mailadres waarop je staat ingeschreven bij je club. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd? Dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Download dan kun je de app download via onderstaande buttons.
 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij FC LEO in de ledenadministratie bekend bent.

  • Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij FC LEO? Weet je niet met welk mailadres je bekend bent? Stuur dan een mail naar de ledenadministratie met de vraag met welk mailadres je bekend.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij Aramea bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. je kunt op de website je wachtwoord opnieuw aanvragen.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 • Meerdere kinderen bij FC LEO?

  Heb je meerdere kinderen bij FC LEO en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van FC LEO? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon"